Leveringsvoorwaarden
Zoeken

direct contact

Cobi Brouwer
onorthodox coachen & begeleiding

van der Helllaan 20
6824 HT Arnhem

M (06) 48 08 90 01
E info@cobibrouwer.nl

Onorthodox coachen

Cobi Brouwer heeft het ’onorthodoxe coachen‘ ontwikkeld, zoals is beschreven in haar boeken ‘. Onorthodox  is die kunst van coachen die maakt dat u weer in beweging komt. Deze manier van coachen wordt gekenmerkt door professionele nabijheid, scherpzinnig waarnemingsvermogen, heldere diagnose en interventies zowel op mentaal, fysiek als gevoelsmatig niveau.

Essentieel is dat een interventie u zodanig raakt of beinvloedt, dat u bereid of in staat bent om uit uw comfortzone te komen. Interventies kunnen uiteenlopen: van wakker kussen tot wakker fluisteren, tot wakker zingen of zelfs tot  wakker  schoppen. De bedoeling is dat u uw zelf  (her)vindt en van daaruit leeft en werkt. Dit proces van zelf-vinding is beschreven in het boek ’Coachen naar eigenheid’ van Cobi Brouwer. Westerse en oosterse filosofie en psychologie hebben deze deze onorthodoxe werkwijze geinspireerd.

U kunt zich bij ons laten coachen. U kunt een masterclass onorthodox coachen volgen. U kunt een leertraject op maat met ons maken voor uw organisatie of voor een groep professionals.

NOBCO LVSC CRKBO